ADANA VENLO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1653 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Adana Venlo. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:05 Heel lekker
29 nov 2022 om 10:05 Helaas ons eten weg moeten gooien. Het was steenkoud toen we er aan begonnen. Erg jammer. Niet gewend van jullie. Al meer dan 15 jaar trouwe klant bij jullie. Heel jammer.
29 nov 2022 om 4:54 Supersnelle bezorging en heerlijk broodje döner. Zeker voor herhaling vatbaar!!
27 nov 2022 om 19:35 Helaas weer niet goed naar de opmerkingen gekeken. Eten was prima en redelijk warm (broodjes döner) bezorging duurde wat langer dan ik van hun gewend ben, maar dat was niet zo erg.
26 nov 2022 om 22:52 Snelle levering en heerlijk gegeten.
25 nov 2022 om 6:35 Rouwen kalfsvlees in me kapsalon daarbij waren ze ook veelste te laat met bezorgen
17 nov 2022 om 18:38 Heerlijk gegeten. Dankuwel voor uw goede service!
13 nov 2022 om 18:01 it was cold
13 nov 2022 om 16:00 Nooit meer Adana! We hebben alles weggegooid omdat alle doners doorweekt waren van de saus. De kipdoner was veel te vettig en de normale doner smaakte niet vers. Ze letten niet op notities en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
12 nov 2022 om 21:25 Heerlijk gegeten
12 nov 2022 om 19:34 was te koud
11 nov 2022 om 21:37 Eten was niet gaar en veelste zout