ADANA VENLO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1890 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Adana Venlo. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 20:51 Echt aan te raden Het smaakt heerlijk
9 mei 2024 om 3:48 Ik kreeg geen broodje doner maar broodje ui. Verder kwam mn pizza aan in een kapotte doos. En dan heb ik het niet eens over het eten.
4 mei 2024 om 22:42 Lekker!
2 mei 2024 om 20:12 Eten was vet en zeiknat was smakkellos ik had friet besteld die was heel goor ik zou het nooit meer bestellen en het ui was alsof 5 jaar in de koelkast stond OMG OMG OMG
2 mei 2024 om 12:06 Veeery Good!
1 mei 2024 om 5:57 Lekker eten
26 apr 2024 om 18:49 Optijd en lekker eten
14 apr 2024 om 23:14 Slechte service. Gaf aan niet aankloppen of aanbellen en om te bellen naar mijn telefoonnummer dit werd niet gedaan en ik verzocht in de opmerkingen ook voor servetten deze hebben ze ook niet meegegeven. En het eten smaakt nergens naar.
10 apr 2024 om 22:20 Pizza smaakt nergens naar voor 5 man eten besteld alles de prullenbak in. Dit kan je niet maken. Eerste en de laatste keer .
8 apr 2024 om 18:32 Eten viel wat tegen. Sla op warm vlees, was niet te eten.
6 apr 2024 om 22:20 Eten komt laat. Kan druk zijn oke maar Slappe patat. Adana volledig rood zo goed als uit de koelkast. Pizza smaakt nergens naar voor 5 man eten besteld alles de prullenbak in. Dit kan je niet maken. Eerste en de laatste keer .
31 mrt 2024 om 18:52 Niet te echt om van te smullen. Dönerschotel was erg slecht…pappige friet en een bak vol smakeloos vlees. De Lamagun was redelijk lekker. Wij gaan volgende x ergens anders bestellen. 28,50 betaald voor deze bestelling. Helft ligt in de kliko